Een greep uit de vele recensies

… ik herken de angsten uit vorige levens die mij altijd hebben geremd

De angsten in dit leven komen voort uit vorige levens en dat had ik niet geweten zonder deze horoscoop. Ik weet nu wat mij altijd zo heeft afgeremd! Manon schreef dat ik veel heb met honden en paarden. Mijn connectie met deze prachtige wezens is erg sterk en ze beschreef dat het voor mij goed zou zijn om iets met deze dieren te gaan doen.
Terwijl ik dit schrijf, voel ik mij zo dankbaar want ik heb na deze reading een getraumatiseerd paard geadopteerd! Hier wil ik mee gaan werken, om op een later moment mensen te gaan helpen middels inzichtsessies met dit paard. De horoscoop heeft mij ontzettend veel kracht gegeven. Ik heb nu stappen durven nemen en keuzes durven maken. Waanzinnig mooi, dankjewel lieve Manon! Kim van Deijck

Details

… de maansknopen die gaan over je vorige levens en je zielsmisie vind ik super tof!

Erg interessant wat er allemaal in een persoonlijke horoscoop naar voren komt! Vooral de maansknopen die gaan over je vorige leven en wat je doelen en zielsmissie zijn in dit leven vind ik echt super tof! Het voelt gewoon alsof het echt klopt allemaal en ik snap nu beter wat ik hier te doen heb op Aarde!
Remy

Details

… ik ben erg sceptisch en had dit niet zo verwacht! Ongelofelijk treffende omschrijving

Eerlijk gezegd had ik niet zo heel veel met dat medium “gedoe”, sceptisch hè 😉 maar bij jou was dat heel anders. Bij jou ben ik ervan overtuigd dat je weet waarover je praat. Lieve Manon, wát een werk en wat een ongelooflijk treffende beschrijving van wie ik ben! Ik werk bijna mijn hele werkzame leven in de groente en fruit handel. Vaak heb ik uitgesproken dat ik iets in de zorg had moeten doen en oh zo frappant, dit komt in mijn horoscoop meerdere keren terug!
Ewout Bergman

Details

… mijn lach werd alsmaar groter. Ontzettend blij mee

Toen ik de persoonlijke horoscoop toegestuurd kreeg en begon met lezen werd de lach op mijn gezicht als maar groter. Wat herken ik mijzelf hierin, alsof het geschreven is door iemand die heel dicht bij je staat. Ik ben er ontzettend blij mee. Elke foto die ik heb opgestuurd past perfect bij het stukje tekst wat is uitgeschreven.
Lotte Hofstee

Details

… feest van herkenning!

Afgelopen donderdag een astrologie consult gehad. Wat een feest van herkenning en inzicht! Als je jezelf nu echt een mooi cadeau wilt geven, dan zou ik zeker een afspraak maken.
Carina Janssen, Enschede

Details

… verbaasd hoe alles klopt. Geld meer dan waard

Erg interessant, verbaasd hoe alles klopt! Veel werk lijkt mij, geld meer dan waard. Hartelijk dank.
Marion ter Hout

Details

… verheugd over de creatieve talenten

Ik heb een horoscoop laten maken over mijn pasgeboren kleinzoon. Mijn dochter is er ontzettend blij mee en ik verheug me op de creatieve talenten die nu blijkbaar al zichtbaar zijn in zijn horoscoop! Heel bijzonder hoe Manon aan de hand van een geboortedatum het karakter van iemand kan ‘lezen’. Ik kom graag terug voor een reading over mijzelf.
Lisanne

Details

… zeer onder de indruk. Veel verbaasmomentjes

Vorige week een astrologie consult gehad. Ik wist eigenlijk niet wat ik ervan moest verwachten. Beetje gespannen stond ik voor de deur, vrolijke Manon deed open en stelde mij al snel op mijn gemak. Toen begon ze te vertellen, ik kon alles plaatsen. Veel van wat ze zei klopte precies! Zeer onder de indruk!
Tot slot mocht ik nog een edelsteen-engel uitzoeken met een prachtige boodschap. Het was een leuke ochtend met veel verbaasmomentjes! Ben je benieuwd? Twijfel dan niet en maak een afspraak met Manon. Nogmaals bedankt.
Birgit Pernetta, Enschede

Details

… verbaasd over de accuraatheid

Mooi, inhoudelijk consult ontvangen en hier thuis waren ze verbaasd over de accuraatheid van mijn geboortehoroscoop.
Daniel, Deventer

Details

… veel nieuwe inzichten en bevestiging. Erg waardevol!

Manon heeft voor mijn een persoonlijke horoscoop geschreven die mij veel nieuwe inzichten en bevestiging heeft gebracht. Vooral de specifieke beschrijving over de maanstanden, elementen en mijn zielsmissie zijn waardevol en bevestigend om te lezen. Dit geeft mij weer energie en vleugels om juist door te gaan waar ik mee bezig ben! Dank je wel Manon! Wendy de Wit

Details

… herkenbaar en confronterend

Erg leuk om een persoonlijke horoscoop te ontvangen van MaanZon, veel herkenbaar en ook confronterend. Zelfs gebeurtenissen uit het verleden kwamen naar voren. Elkaar nooit ontmoet maar toch het gevoel dat je me erg goed kent. Succes en bedankt.
Ronald van der Brug, Nijmegen

Details

… zeer uitgebreide horoscoop

Ik vind de horoscoop erg uitgebreid, er staat veel meer in dan ik had verwacht. Het is ook echt persoonlijk wat ze allemaal schrijft. Op deze manier word je veel bewuster van jezelf en het geeft ook een soort van bevestiging. Ik weet nu dat ik op de juiste weg ben en waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Dankjewel! 
Myrthe, Borne

Details

… aards en heldere verwoording. Met humor en een serieuze ondertoon. Aanrader

Was in alle eerlijkheid wat sceptisch, maar viel me in alle opzichten ontzettend mee. Heel aards en heldere verwoording, met humor en toch ook een serieuze ondertoon. Kijk nu toch op een andere manier naar mezelf. Aanrader.
Herman 

Details

… nooit te oud om te leren

Nooit te oud om te leren, zo is me duidelijk geworden. Dankjewel Manon! 
Ans van der Laan

Details

… vol bewondering mijn horoscoop gelezen. Bevrijdend!

Vol bewondering mijn horoscoop gelezen… hoe bijzonder en bevrijdend! Ik kan mezelf in veel dingen herkennen en ook mijn man herkent mij hierin terug. Op sommige punten hebben we ook wel even samen moeten lachen, zo herkenbaar! Ben onder de indruk van de horoscoop en zal het de komende dagen zeker nog een aantel keren doorlezen om alles in mij op te nemen. Het zet mij ook aan het denken. Er komen punten in voor waar ik op dit moment midden in zit … Ben er erg blij mee. Heel erg bedankt voor dit alles, wat een kado! 
Loes, Arnhem

Details

… het stuk uit het verleden vond ik vrij confronterend maar heeft ons dichter bij elkaar gebracht

Ik vind het bijzonder hoeveel dingen ik herken! Dit had ik niet verwacht, want hoe kan iemand dit allemaal weten? Ik heb Manon nooit ontmoet, maar er staan echt veel persoonlijke dingen in. Ik heb het ook samen met mijn moeder doorgenomen. Het stuk over de maan en bepaalde gebeurtenissen uit mijn verleden vond ik vrij confronterend, ook voor haar. Maar het heeft ons wel dichter bij elkaar gebracht. Enorm bedankt. Marijn van der Sloot

Details

… ik had geen beter verjaardagscadeau kunnen wensen!

Wat een ontzettend mooie horoscoop heb ik van je ontvangen. Ik heb hem al een aantal keer uitvoerig doorgelezen en veel momenten van herkenning en bezinning gehad. Thema’s die ik al heb aangeraakt, waar ik middenin zit en die als een rode draad door mijn leven lopen. Ik ben mezelf weer een stukje beter gaan voelen en begrijpen. Ik had me geen beter verjaardagscadeau kunnen wensen <3 Simone ten Hag