” een horoscoop, is dat niet zo’n rubriek in een tijdschrift? ”

Een persoonlijke horoscoop (zie ook onderaan deze pagina) is de astrologische blauwdruk van wanneer jij geboren bent. De meeste mensen zijn wel bekend met hun Zonneteken (sterrenbeeld), maar er zijn maar liefst negen andere planeten die ook allemaal in één van de twaalf tekens van de dierenriem staan. Zo kan jouw Zonneteken in Leeuw staan, je Maan in Kreeft en Mars in Weegschaal. Iedere horoscoop is uniek en daarom is niet iedere Waterman hetzelfde!

Naast de planeten, spelen ook de fascinerende Ascendant, de elementen én de astrologische huizen een grote rol. Om een horoscoop te kunnen uitschrijven, heb ik van jou een geboortedatum, geboortetijd en een geboorteplaats nodig.

Voor MaanZon Astrologie werk ik met de psychologische en spirituele Astrologie. Het gaat over jouw persoonlijkheid: jouw unieke talenten, je valkuilen, innerlijke conflicten en diepere emoties. Het gebied van de liefde en werk worden ook uitgebreid belicht. Maar we gaan spiritueel nog een laagje dieper; jouw vorige leven, jouw unieke zielsmissie en levenslessen komen hier uitgebreid aan bod.

Alles ga je terug lezen in jouw horoscoop. Omdat ik mij tevens intuïtief op jou afstem, zal de horoscoop extra persoonlijk zijn. Hieronder staat een voorbeeld horoscoop die je in alle rust eens door kunt lezen.