'' BEWUSTWORDING OVER JEZELF ''

... met de kracht van Astrologie.

WORKSHOP EDELSTENEN voor beginners

De workshop Edelstenen voor beginners aan de Volksuniversiteit was zeer geslaagd! Wil jij hier ook graag bij zijn? Dat kan! De eerstvolgende workshop zal zijn op 9 en 16 november. Klik hier voor meer info. Ook ben ik bezig met het vinden van een locatie in Enschede, wordt vervolgd! 

WORKSHOP ASTROLOGIE  in de happy workplace
Word je meer bewust van jezelf en leer jezelf beter kennen! 12 oktober zal de workshop Astrologie plaatsvinden. Hierin ga ik je vertellen over de Zonnetekens (sterrenbeelden), de planeten, de elementen en hoe een persoonlijke horoscoop hieruit ontstaat. Ook krijg je jouw eigen horoscooptekening te zien en natuurlijk gaan we deze analyseren!
LET OP: er is ruimte voor max 20 personen, dus vol is vol.
Locatie: de Happy Workplace, Enschede
Tijd: 19.00u - 21.00u
Investering: 25 euro pp incl koffie en thee
Aanmelding: manon@maan-zon.nl 
Nadere info zal volgen na aanmelding.

WANDELEN IN DE KOSMOS 
Je kunt ook kiezen voor een horoscoop-wandeling! Deze wandeling is bedoeld voor 2 personen (een stelletje, vriendinnen, alles is mogelijk) en jullie horoscopen worden tijdens deze wandeling deels belicht. Je zonneteken, maanteken, ascendant en elementen komen aan bod. Je eigen horoscooptekening krijg je mee naar huis en bovendien krijg je een door mij intuïtief afgestemde edelsteen speciaal voor jou! De wandeling duurt max 1,5 uur. Het is geen verre wandeling en tussendoor drinken we wat thee. Er is de mogelijkheid om na afloop wat te eten of drinken in het restaurant. 
Startpunt: de Forelderij, Enschede
Tijdstip: in overleg, overdag
Investering: 75 euro (voor 2 personen)
Aanmelding kan per e-mail.


MEER INFO? MANON@MAAN-ZON.NL