'' BEWUSTWORDING OVER JEZELF ''

... met de kracht van Astrologie.

WORKSHOP EDELSTENEN

De workshop Edelstenen voor beginners aan de Volksuniversiteit was zeer geslaagd! Wil jij hier ook graag bij zijn? Dat kan! De eerstvolgende workshop zal zijn op 16 en 23 november. Klik hier voor meer info. Ook ben ik bezig met het vinden van een locatie in Enschede, wordt vervolgd! 

WORKSHOP ASTROLOGIE
in de happy workspace

Word je meer bewust van jezelf en leer jezelf beter kennen! Wegens groot succes, zal er 14 december wederom een workshop Astrologie plaatsvinden. Hierin ga ik je vertellen over de Zonnetekens (sterrenbeelden), de fascinerende Ascendant, planeten, de elementen én hoe een persoonlijke horoscoop hieruit ontstaat. Ook krijg je jouw eigen horoscooptekening te zien en natuurlijk gaan we deze analyseren!
LET OP: er is ruimte voor max 20 personen, dus vol is vol.
Locatie: de Happy Workspace, Enschede
Tijd: 19.00u - 21.15u
Investering: 25 euro pp incl koffie en thee
Aanmelding: manon@maan-zon.nl 
Nadere info zal volgen na aanmelding.

ASTRO WANDELING
In deze wandeling (overdag) vertel ik jullie meer over jullie horoscopen! Je zonneteken, maanteken, ascendant en elementen komen aan bod. Je eigen horoscooptekening krijg je mee naar huis en bovendien krijg je een door mij intuïtief afgestemde edelsteen speciaal voor jou! De wandeling is spiritueel, diepgaand en openminded.
Maar ook lekker luchtig en vrolijk!
De wandeling duurt max 1,5 uur. Het is geen verre wandeling en tussendoor drinken we wat thee. Er is de mogelijkheid om na afloop wat te eten of drinken in het restaurant. 
Startpunt: de Forelderij, Enschede
Tijdstip: in overleg, overdag
Investering: 75 euro (de wandeling is voor 2 personen)
Aanmelding kan per e-mail.


MEER INFO? MANON@MAAN-ZON.NL