EEN GREEP UIT DE VELE RECENSIES

  

Afgelopen donderdag een astrologie consult gehad. Wat een feest van herkenning en inzicht! Als je jezelf nu echt een mooi cadeau wilt geven, dan zou ik  zeker een afspraak maken met MaanZon.
Carina Janssen, Enschede

Erg interessant, verbaasd hoe alles klopt! 

Marion ter Hout

Ik heb een verslag laten maken over mijn pasgeboren kleinzoon. Mijn dochter is er ontzettend blij mee en ik verheug me op de creatieve talenten die nu blijkbaar al zichtbaar zijn in zijn horoscoop! Heel bijzonder hoe Manon aan de hand van een geboortedatum het karakter van iemand kan ‘lezen’.
Ik kom graag terug voor een reading over mijzelf.
Lisanne

Vorige week een astrologie consult gehad. Ik wist eigenlijk niet wat ik ervan moest verwachten. Beetje gespannen stond ik voor de deur, vrolijke Manon deed open en stelde mij al snel op mijn gemak. Toen begon ze te vertellen, ik kon alles plaatsen. Veel van wat ze zei klopte precies! Zeer onder de indruk!
Tot slot mocht ik nog een engelhangetje uitzoeken met een prachtige boogschap. Het was een leuke ochtend met veel verbaasmomentjes!
Ben je benieuwd? Twijfel dan niet en maak een afspraak met Manon. Nogmaals bedankt.
Birgit Pernetta, Enschede

Erg leuk en persoonlijk verslag ontvangen van MaanZon, veel herkenbaar en ook confronterend. Zelfs gebeurtenissen uit het verleden kwamen naar voren. Elkaar nooit ontmoet maar toch het gevoel dat je me erg goed kent. Succes en bedankt.
Ronald van der Brug, Nijmegen

Mooi consult mogen ontvangen. Manon komt op mij erg enthousiast over en ze wist me echt te raken. 
José, Almelo

Ik vond het consult erg uitgebreid en alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Je krijgt als het ware een spiegel voorgehouden van wie je werkelijk bent. Veel weet je onbewust wel, maar op deze manier word je bewuster van jezelf en het geeft ook een soort van bevestiging.  Ik weet nu dat ik op de juiste weg ben en waarom ik dingen doe. Dankjewel! 
Myrthe, Borne

Was in alle eerlijkheid wat sceptisch, maar viel me in alle opzichten ontzettend mee. Heel aards en heldere verwoording, met humor en toch ook een serieuze ondertoon. Kijk nu toch op een andere manier naar mezelf. Aanrader.
Herman 

Ik ben nu de derde op rij uit de familie die bij MaanZon langsgaat, haha Eerst mijn zus, toen mijn moeder en nu dus ik. Blij om gedaan te hebben. Ook heel leuk om een edelsteen engeltje te mogen uitkiezen en om het verslag mee naar huis te mogen nemen. Het is best veel informatie dus dan kun je het thuis nog eens rustig doorlezen. :-) 
Carolien Voorst

Nooit te oud om te leren, zo is me duidelijk geworden. Dankjewel Manon! 
Ans 

Erg interessant dat er gekeken wordt naar alle planeten en in welk sterrenbeeld ze staan en wat dat dan zegt over jezelf. Zo gaat Venus over de liefde, en super leuk om te horen wat voor partner er bij mij past, hoe ik mij gedraag in de liefde, enz. Klopte precies! Veel gelachen ook, erg bevrijdend! 
Renate P. 

Mooi, inhoudelijk consult en hier thuis waren ze verbaasd over de accuraatheid (verslag).
Daniel, Deventer

Hoe het allemaal precies werkt weet ik niet, maar ik weet wel dat MaanZon mij in één uur meer heeft kunnen vertellen over mijzelf dan de psycholoog waar ik nu al een jaar loop. Het is ontzettend bevrijdend wanneer iemand jou écht ziet. Ze prikte met alle gemak door mijn 'masker' heen, op een zachte liefdevolle manier.
En we hebben ook heerlijk veel gelachen.

Marijke

Vol bewondering jouw verslag gelezen... hoe bijzonder dit! Ik kon mezelf in veel dingen herkennen en ook mijn man herkent mij hierin terug. Op sommige punten hebben we ook wel even samen moeten lachen, zo herkenbaar! Ben onder de indruk van jouw reading en zal het de komende dagen zeker nog een aantel keren doorlezen om alles in mij op te nemen. 
Deze reading zet met aan het denken. Er komen punten in voor waar ik op dit moment midden in zit ... Ben er erg blij mee. Heel erg bedankt voor dit alles, wat een kado! 

Loes, Arnhem

Ik vind het bijzonder hoeveel dingen ik in het verslag herken! Dit had ik niet verwacht.
ik heb het ook samen met mijn moeder doorgenomen en die herkent mij er ook wel in.
Bedankt, ik ben er blij mee! 
Twan