MaanZon Astrologie:
       Aan de hand van jouw persoonlijke geboortedatum een volledige karakterschets!

Hoe werkt MaanZon astrologie? 

MaanZon houdt zich bezig met karakter-astrologie.  Geen daghoroscoop zoals in tijdschriften, en ook geen toekomstvoorspellingen.
Maar wel:  een karakterschets aan de hand van de geboortegegevens. 

Van jou (of de persoon naar keuze) wordt de geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats gevraagd.
Aan de hand daarvan wordt bekeken hoe op dát moment de planeten aan de hemel stonden.
Iedere planeet heeft zijn eigen betekenis, maar ook ieder sterrenbeeld heeft zijn eigen betekenis. 
MaanZon vormt dit samen tot één geheel en hieruit komt naar voren:

*jouw positieve kanten
*jouw minder fraaie kanten en valkuilen
*het masker dat jij draagt naar de buitenwereld
*(onbewuste) innerlijke conflicten met jezelf
*(onbewuste) kwaliteiten
*inzichten omtrent jouw liefdesleven
*talenten

Tevens wordt er gekeken naar jouw persoonlijke elementen verhouding (vuur-aarde-lucht-water), om na te gaan hoe jouw temperament er voor staat.
Kun jij bijvoorbeeld goed voor jezelf opkomen? Benader je onderwerpen vanuit het hoofd of het hart? Het is de bedoeling om meer bewust te worden van jouw ware ik en deze te gaan accepteren. Dit kan zorgen voor meer rust en tevredenheid over jouzelf.
Voorbeelden van readings zijn te vinden onder het kopje consulten & tarieven.Recensies

Afgelopen donderdag een astrologie reading gehad. Wat een feest van herkenning! Als je jezelf nu echt een mooi cadeau wilt geven dan zou ik  zeker snel een afspraak maken met Manon.
Carina Janssen, Enschede

Erg interessant, verbaasd hoe alles klopt!
Marion ter Hout

Ik heb een reading laten maken over mijn pasgeboren kleinzoon. Mijn dochter is er ontzettend blij mee en ik verheug me op de creatieve talenten die nu blijkbaar al zichtbaar zijn in zijn horoscoop! Heel bijzonder hoe Manon aan de hand van een geboortedatum het karakter van iemand kan ‘lezen’.
Ik kom graag terug voor een reading over mijzelf.
Lisanne

Vorige week een astrologie reading gehad. Ik wist eigenlijk niet wat ik ervan moest verwachten. Beetje gespannen stond ik voor de deur, vrolijke Manon deed open en stelde mij al snel op mijn gemak. Toen begon ze te vertellen, ik kon alles plaatsen. Veel van wat ze zei klopte precies! Zeer onder de indruk!
Tot slot mocht ik nog een engelhangetje uitzoeken met een prachtige boogschap. Het was een leuke ochtend met veel verbaasmomentjes!
Ben je benieuwd? Twijfel dan niet en maak een afspraak met Manon. Nogmaals bedankt.
Birgit Pernetta, Enschede

Erg leuk en persoonlijk verslag ontvangen, veel herkenbaar en ook confronterend. Zelfs gebeurtenissen uit het verleden kwamen naar voren.
Elkaar nooit ontmoet maar toch het gevoel dat je me erg goed kent. 
Succes en bedankt.
Ronald van der Brug, Nijmegen

Mooie reading mogen ontvangen. Manon komt op mij erg enthousiast over en ze wist me echt te raken. 
José, Enschede

Ik vond de reading erg uitgebreid en alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Je krijgt als het ware een spiegel voorgehouden van wie je werkelijk bent. Veel weet je onbewust wel, maar op deze manier word je bewuster van jezelf en het geeft ook een soort van bevestiging.  Ik weet nu dat ik op de juiste weg ben en waarom ik dingen doe. Dankjewel!
Myrthe, Enschede

Was in alle eerlijkheid wat sceptisch, maar viel me in alle opzichten ontzettend mee. Heel aards en heldere verwoording, met humor en toch ook een serieuze ondertoon. Kijk nu toch op een andere manier naar mezelf. Aanrader.
Herman 

Ik ben nu de derde op rij uit de familie die bij MaanZon langsgaat, haha Eerst mijn zus, toen mijn moeder en nu dus ik. Blij om gedaan te hebben. Ook heel leuk om een edelsteen engeltje te mogen uitkiezen en om het verslag mee naar huis te mogen nemen. Het is best veel informatie dus dan kun je het thuis nog eens rustig doorlezen. :-)
Carolien Voorst

Nooit te oud om te leren, zo is me duidelijk geworden. Dankjewel Manon! 
Ans 

Erg interessant dat er gekeken wordt naar alle planeten en in welk sterrenbeeld ze staan en wat dat dan zegt over jezelf. Zo gaat Venus over de liefde, en super leuk om te horen wat voor partner er bij mij past, hoe ik mij gedraag in de liefde, enz. Klopte precies! Veel gelachen ook, erg bevrijdend!
Renate P. 

Mooie, inhoudelijke reading en hier thuis waren ze verbaasd over de accuraatheid (verslag).
Daniel, Borne

Hoe het allemaal precies werkt weet ik niet, maar ik weet wel dat MaanZon mij in één uur meer heeft kunnen vertellen over mijzelf dan de psycholoog waar ik nu al een jaar loop. Het is ontzettend bevrijdend wanneer iemand jou écht ziet. Ze prikte met alle gemak door mijn 'masker' heen, op een zachte liefdevolle manier.
En we hebben ook heerlijk veel gelachen.

Marijke

Vol bewondering jou reading gelezen... hoe bijzonder dit! Ik kon mezelf in veel dingen herkennen en ook mijn man herkent mij hierin terug. Op sommige punten hebben we ook wel even samen moeten lachen, zo herkenbaar! Ben onder de indruk van jouw reading en zal het de komende dagen zeker nog een aantel keren doorlezen om alles in mij op te nemen. 
Deze reading zet met aan het denken. Er komen punten in voor waar ik op dit moment midden in zit ... Ben er erg blij mee. Heel erg bedankt voor dit alles, wat een kado!

Loes, Enschede

Ik vind het bijzonder hoeveel dingen ik in de reading herken! Dit had ik niet verwacht.
ik heb het ook samen met mijn moeder doorgenomen en die herkent mij er ook wel in.
Bedankt voor de reading, ik ben er blij mee!
Twan                                                                 
                                                                                                           Edelstenen

Edelstenen kunnen net even dat stukje extra geven, of het nou op geestelijk of fysiek gebied is.

Helemaal onderaan staat een lijst met meest bekende edelstenen en hun werking. Tevens heb ik aan de sterrenbeelden wat raadzame edelstenen gekoppeld. Mocht je vragen hebben of heb je hulp nodig bij specifieke klachten, schroom dan niet om een berichtje te sturen!


♈ RAM - voor de ietwat roekeloze ram zou het goed zijn om een aardende steen te dragen, bijvoorbeeld een jaspis of agaat. Het zal meer kalmte brengen. Een ram verbloemt vaak een onzeker innerlijk onder een stoer uiterlijk, citrien kan helpen bij faalangst.
Rozekwarts maakt zachter en gevoeliger voor andere mensen.

♊ TWEELING - voor een tweeling is het zinvol om voor meer innerlijke rust te zorgen. Hier kan een aardende steen zoals een agaat
aan bijdragen, of bijvoorbeeld een aquamarijn.
Om focus te houden en dingen af te maken is een bergkristal zinvol.

♉ 
STIER - omdat een stier over het algemeen wat langzamer is wat betreft verwerking en hierdoor niet snel beslissingen kan maken,
kan een steen als tijgeroog hierbij helpen.
De rozekwarts is de steen die hoort bij de stier en afrekent met jaloezie. 

♋ KREEFT - voor de gevoelige kreeft met vele wisselingen aan stemming is het zinvol om een maansteen te dragen. Gele en oranje stenen maken de kreeft positiever, bijvoorbeeld een citrien, carneool of barnsteen. Een steen voor kracht is ook heilzaam, zoals de tijgeroog. 

♌ LEEUW - de gevoelige leeuw lijkt zeer zelfverzekerd, maar kan onzekerheid goed verbloemen. Barnsteen helpt voor zelfvertrouwen en kracht, evenals tijgeroog. De rozekwarts maakt ze zachter, naar zichzelf en anderen. Het is goed voor de leeuw om creatief bezig te zijn, carneool kan hierin helpen.

♍ MAAGD - een maagd is over het algemeen erg stressgevoelig. Een aquamarijn werkt kalmerend, een unakiet past ook goed. Een gele steen, zoals de citrien, kan de controledrang van de maagd verminderen en stimuleert een positieve visie. Bovendien helpt het bij faalangst.

♎ WEEGSCHAAL - voor de besluiteloze weegschaal kan een krachtige steen helpen bij het maken van beslissingen, bijvoorbeeld de tijgeroog.
Om jezelf niet te verliezen is rozekwarts een goede steen voor eigenliefde en eigenwaarde.

♏ SCHORPIOEN - voor de gevoelige schorpioen is het van belang om niet alle emoties op te kroppen. Een maansteen zal helpen wat betreft de emoties en een aardende steen is goed voor innerlijke rust, zoals een onyx. Een steen als malachiet helpt bij de psychische angsten en jaloezie, eigenschappen die een schorpioen vaak niet vreemd zijn.

♐ BOOGSCHUTTER - om alle energie in de juiste banen te laten stromen is het voor een boogschutter raadzaam om een aardende steen te dragen.
Een steen als rozekwarts of amethist maakt ze zachter naar anderen. 
De steen van de boogschutter is de lapis lazuli.

♑ STEENBOK - een valkuil voor de steenbok is dat ze vrij serieus zijn en een pessimistische inslag hebben. Een gele of oranje steen kan hierin helpen,
zoals de citrien of barnsteen. Een onyx past echt bij de steenbok en maakt krachtig.
Rozekwarts maakt ze zachter.

♒ WATERMAN - voor een waterman is het raadzaam om bij het eigen gevoel te blijven (en deze te uiten) en niet alles met het verstand te beredeneren. Een rozekwarts bijvoorbeeld maakt zachter, een amethist maakt zuiver en intuïtief.

♓ VISSEN - voor de gevoelige vissen zou het raadzaam zijn om een steen te dragen waardoor ze dichter bij zichzelf blijven en meer geaard.
Bijvoorbeeld een unakiet. Ook een steen die zorgt voor zelfvertrouwen en kracht is goed voor ze, te denken aan tijgeroog.
De steen van de vissen is amethist.AQUAMARIJN: kalmeert en harmoniseert geestelijk, zorgt voor betere communicatie, keel & luchtwegen
AGAAT: aardend en rustgevend
AVENTURIJN: kalmeert, beschermd tegen negatieve energieën, huidklachten
AMETHIST: zuiverend, stimuleert intuïtie en spirituele groei, tegen hoofdpijn, werkt bij slaapproblemen

BARNSTEEN: zelfvertrouwen, daadkracht, positiviteit
BERGKRISTAL: zuiverend en beschermend, versterkt het zelf-genezend vermogen van het lichaam, doorzettingsvermogen en focus

CITRIEN: geeft positiviteit en energie. Tegen faalangst
CARNEOOL: maakt vrolijk, actief, geeft levenskracht, creativiteit

GRANAAT: geeft kracht, zelfvertrouwen, energie, versterkt de bloedsomloop

HEMATIET: aardend, beschermend, concentratie en tegen vermoeidheid

JADE: harmoniseert en brengt geluk. Verwijdert gifstoffen uit het lichaam
JASPIS: aardend en beschermend, brengt moed en daadkracht. Eerlijkheid

KATTENOOG: beschermt tegen negatieve invloeden, kracht

LABRADORIET: spirituele steen, verhoogt het bewustzijn, bescherming tegen negatieve energieën, intuïtie
LAPIS LAZULI: wijsheid, spirituele ontwikkeling, innerlijke waarheid, vriendschap
LARIMAR: geestelijke en spirituele groei, innerlijke rust

MAANSTEEN: meer evenwicht in gevoelens/emoties, versterkt intuïtie en paranormale vermogens, positief bij slaapproblemen, vruchtbaarheid
MALACHIET: innerlijke wijsheid, beschermt tegen straling, tegen psychische angsten, jaloezie

ONYX: transformatie, kracht, zelfvertrouwen

ROZEKWARTS: liefdessteen, stimuleert eigenliefde, relaties, harmonie

TIJGEROOG: geeft kracht, zelfvertrouwen, beschermend, stabiliteit
TURKOOIS: brengt chakra's in balans, zuiverend

UNAKIET: innerlijke kind, aardend, kalmerend, geeft inzicht, helpt bij een burn-out, stimuleert het zelf-genezend vermogen van het lichaam